Facebook    Twitter
Your Choice Catering Almere Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Musicalstraat 59
1323 VP Almere
tel. 036 - 7441319

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Het hele jaar barbecue

Zomer, zon, vakantie, lange avonden buiten: bij het woord barbecue denk je al snel aan dit soort zaken. Your Choice Catering Almere is het daar roerend mee eens! Met één klein verschilletje: bij ons houden we namelijk het hele jaar door dat zomerse barbecuegevoel vast. Your Choice Catering Almere ook in de andere jaargetijden…

Barbecue - uw wensen staan centraal

Voor het gemak heeft Your Choice Catering Almere drie standaard barbecuepakketten voor u samengesteld. U mag uw wensen echter aan ons kenbaar maken als u hierin iets wilt wijzigen, graag zelfs! We passen de assortimenten niet alleen aan speciale dieetwensen aan, maar ook aan de smaak van u en uw gasten. Your Choice Catering Almere heeft de drie pakketten slechts samengesteld om u een idee te geven van wat er bij ons op het gebied van BBQ allemaal mogelijk is. Vraag het gerust als u iets wilt wijzigen!

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Kolen of gas?

Iedereen komt ze weleens tegen en misschien bent u zelf ook iemand die zweert bij de authentieke smaak van de kolen barbecue. Your Choice Catering Almere kan u in dat geval zeker blij maken. Onze 'enige, echte' kolenbarbecue is werkelijk top! De speklapjes, kipfilets en worstjes krijgen op de kolenbarbecue die onmiskenbare barbecuesmaak.
Maar Your Choice Catering Almere is bepaald niet eenkennig als het op een heerlijke barbecue aankomt. Wilt u liever veilig en comfortabel grillen op een gasbarbecue? Ook dat is voor ons barbecueteam geen punt. Veiligheid en comfort staan bij Your Choice Catering Almere sowieso altijd bovenaan, ook bij de kolenbarbecue. Onze grillprofessionals hebben het barbecueën tot een kunst verheven. Zij zorgen ervoor dat uw barbecue voor jong en oud een feest wordt.

Vlees, vis, vegetarisch

Onze vlees-, vis- en vegetarische producten zijn vers en heerlijk op smaak gebracht met marinades en kruiden waar u uw vingers bij aflikt. Your Choice Catering Almere grilt uw steaks, zalmmoten en groenten spiesen of tofuburgers perfect op temperatuur. Heeft u een barbecuefeest in uw achtertuin of op een andere locatie? Bij Your Choice Catering Almere kunt u dat al laten regelen voor een scherpe prijs vanaf €. 13,50 per persoon. Bij die prijs zijn niet alleen het verse huisgemaakte salades en sauzen inbegrepen, maar ook de borden, het bestek en de barbecue zelf. En de afwas? Die doen wij voor u!

Barbecue en meer

Grillmaster is een titel die we ons bij Choice Catering Almere best mogen toedichten. Daarmee overdrijven we niet, want onze barbecues behoren al twintig jaar tot de top! Wat dacht u van smakelijk gemarineerde spare ribs? Of gamba's? En huisgemaakte, verse salades en sauzen erbij? Wat dacht u van verschillende broodsoorten met kruidenboter en aioli? Your Choice Catering Almere brengt u dit niet alleen bij u thuis of op uw feestlocatie, wij zorgen er ook nog voor dat alles professioneel en vakkundig op uw bordje belandt. Zo heeft u niets om u druk over te maken, niet eens over het weer!

Barbecue dat is sfeer

Your Choice Catering Almere beschouwt een BBQ als een sfeerbelevenis. Het gaat niet alleen om een lekker stuk vlees of vis, maar om het totale plaatje van het eten, drinken en samen genieten in een gezellige omgeving. Barbecueën is bij Your Choice Catering Almere veel meer dan het aanbieden van onze etenswaren. Bij ons kunt u ook terecht voor de gehele aankleding er omheen. Desgewenst brengen wij sfeerverlichting en tuinfakkels mee en zorgen we voor andere decoratieve elementen.

Iets te drinken erbij?

Zonder een lekker biertje of een ander drankje is uw barbecue niet helemaal af. Your Choice Catering Almere biedt uitkomst! U bestelt bij ons al uw dranken gewoon in een keer mee. We zijn zelfs in de gelegenheid om een tap en een spoelbak bij uw barbecuefeest te leveren. Dranken, met of zonder alcohol, glazen, een tap, alles kan. We kunnen u als u dat wilt ook een cocktailbar bij uw barbecue neerzetten.

Nagenieten met een toetje

Vergeet niet nog wat plek te laten voor een tongstrelend toetje na de barbecue. Een eenvoudig ijsje, een volledig dessertbuffet of een van onze speciale nagerechten, u zegt het maar, Your Choice Catering Almere zorgt ervoor! Ons assortiment aan desserts en toetjes net zo divers als al onze andere cateringconcepten. IJs, pudding, luchtige bavarois, vers fruit, slagroom en gebak, we zijn van alle dessertmarkten thuis. Wilt u iets bijzonders? Kies dan voor een van de smakelijke nagerechten uit eigen keuken. Die smaken altijd naar meer…

Wilt u weten welke barbecuewensen wij voor u kunnen vervullen? Bel gratis naar 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Onze adviezen zijn vrijblijvend en onze offertes verplichten u tot niets. Bel vandaag nog!