Facebook    Twitter
Your Choice Catering Almere Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Musicalstraat 59
1323 VP Almere
tel. 036 - 7441319

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Almere - Walking dinner

Een walking dinner is een van de nieuwste concepten uit de catering & party koker van Your Choice Catering Almere. Een walking dinner is een zeer dynamische vorm van lekker eten en socializen in het gezelschap. Your Choice Catering Almere legt u graag uit hoe het werkt!

Ons walking dinner assortiment

Your Choice Catering Almere heeft een bijzonder ruime keuze aan walking dinner assortimenten. U heeft de vrije keuze voor wat betreft de samenstelling van het walking dinner, maar Your Choice Catering Almere is zo vrij geweest alvast een drietal varianten voor samen te stellen. Dat maakt de uiteindelijke keuze voor u alleen maar gemakkelijker. Onze ervaring heeft inmiddels geleerd dat u met een walking dinner bestaande uit acht gangen, een compleet diner heeft voor al uw gasten.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Dynamisch genieten

Een walking dinner is geschikt voor allerlei feesten of evenementen: een bruiloft, een bedrijfsopening, een housewarming, noem maar op. Your Choice Catering Almere serveert tijden een walking dinner een aantal gerechten op handige bordjes terwijl de gasten niet op een stoel hoeven te blijven zitten. Iedereen kan vrij bewegen door de ruimte en hoeft toch niets te missen van alle lekkernijen die langskomen. De gerechtjes zijn zorgvuldig gepresenteerde, aparte hapjes die bij elkaar gelijk staan aan een volledige maaltijd. Met een walking dinner combineert u borrel en diner; u heeft zo het beste van twee werelden!

Het walking dinner concept

Onze keukenbrigade bereidt, geheel of gedeeltelijk, het walking dinner ter plekke. Onze chef neemt - indien gewenst - eventueel ontbrekende keukentoestellen en andere attributen mee. Your Choice Catering Almere overlegt hierover uiteraard vooraf met u, net als over de definitieve menukeuze. Onze doelstelling is dat Your Choice Catering Almere u een fijne avond bezorgt, waarbij u vooraf precies weet waar u aan toe bent. U heeft tijdens het walking dinner nergens omkijken naar, behalve naar uw gasten.

Dranken

Your Choice Catering Almere kan optioneel uw walking dinner voorzien van alle soorten dranken die u wenst. Dat wil onder meer zeggen dat u gebruik mag maken van het onbeperkte drankenarrangement dat we u aanbieden tegen een scherp tarief vanaf € 7,50 per persoon.
Benodigdheden zoals een tapinstallatie, glazen, een spoelinstallatie en andere materialen neemt ons team op uw verzoek graag voor u mee.

De prijs van een walking dinner

Zoals alles bij Your Choice Catering Almere, is ook de prijs van het walking dinner afhankelijk van wat u kiest. U mag ervan uitgaan dat een gemiddeld walking dinner € 30,00 per persoon kost. Kiest u minder gangen dan zal de prijs naar beneden gaan en kiest u een uitgebreider assortiment, dan stijgt de prijs navenant. Wilt u precies weten wat een walking dinner u kost? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een offerte op maat. Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.