Facebook    Twitter
Your Choice Catering Almere Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Musicalstraat 59
1323 VP Almere
tel. 036 - 7441319

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Almere - Recepties

Your Choice Catering Almere weet wat er allemaal komt kijken bij een receptie die niet alleen feestelijk is, maar die ook op rolletjes loopt. Je bent er nog lang niet met het inslaan van een paar bitterballen! Your Choice Catering Almere begeleidt uw receptie vanaf de start tot en met het opruimen van alle resten na afloop. Of het nu om een formele, zakelijke ontvangst gaat, of om een informele receptie in de privésfeer, wij passen ons volledig aan uw wensen aan.

Onze receptie arrangementen

Your Choice Catering Almere heeft voor uw gemak een aantal borrelassortimenten samengesteld. Deze assortimenten zijn echter niet bindend. Choice Catering Almere past het standaard pakket graag voor u aan als uw receptie daar om vraagt. De hele logistiek, de invulling voor wat betreft de hapjes en alle andere zaken worden door ons team op een flexibele manier opgepakt. Onze mensen zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en persoonlijke service.

Ons aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Speciale faciliteiten

Your Choice Catering Almere staat garant voor kwaliteit op elk gebied. Niet alleen voorzien wij uw receptie of uw feest van de heerlijkste hapjes en dranken, wij leveren een heleboel materialen zoals serviesgoed, glazen en bestek gratis erbij. Heeft u daarnaast behoefte aan speciale faciliteiten die uw receptie wat extra cachet geven, dan is Your Choice Catering Almere ook van de partij! De feestlocatie brengen wij graag voor u in de sfeer die u graag wilt doordat we bijvoorbeeld extra verlichting, bloemen en andere decoratieve elementen toevoegen. Voor deze speciale faciliteiten vragen wij van u slechts een minimale meerprijs.

Drankenarrangement

Zoals gezegd kan Your Choice Catering Almere iedere wens die u heeft ten aanzien van uw receptie vervullen. Dat geldt ook voor de dranken. Ons drankenarrangement maakt van iedere receptie, van elk jubileum en van iedere housewarming een bijzonder gezellige aangelegenheid.

Op dit moment kunt u optimaal profiteren van een speciale actieprijs! Your Choice Catering Almere kan u die prijs van € 7,50 per persoon all-in, bieden bij het 'Onbeperkt Hollands Assortiment'. Gedurende uw receptie kunt u drie uur lang onbeperkt genieten van de drankjes die bij dit assortiment horen. Daar krijgt u toch onmiddellijk dorst van?

Drankenarrangement        

Toebehoren

De basis toebehoren zijn bij Your Choice Catering Almere in elk borrel- en drankenassortiment inbegrepen bij de prijs. Dat betekent dat u glazen, bestek en serviesgoed van ons krijgt, zonder dat het u een cent extra kost.

Heeft u nog aanvullende zaken nodig? Een springkussen voor de kleintjes? Een geluidsinstallatie of een spreekgestoelte? Ook dat regelt Your Choice Catering Almere, tegen een geringe vergoeding, met alle plezier voor u. En na afloop van de festiviteiten brengen we de feestlocatie in snel tempo weer terug in de oude staat.

Materialen        

Gastvrij en geschoold personeel

Dat u tijdens de receptie of de ontvangst uw handen vol heeft aan het te woord staan van uw gasten spreekt voor zich. Your Choice Catering Almere laat u dan ook genieten van het gezelschap, de hapjes en de drankjes zonder dat u zich ergens om hoeft te bekommeren. Ons gasvrije en getrainde vakteam beweegt zich in elk gezelschap als een vis in het water. Professioneel, gastvrij en servicegericht!

Your Choice Catering Almere is uw ideale partner bij de organisatie van elke receptie. Wilt u meer wweten over wat wij voor u kunnen betekenen? We bespreken onze receptie- en borrelassortimenten heel graag met u! Bel vandaag nog gratis
0800 4890 489 of vul het contactformulier in. We zijn er klaar voor!