Facebook    Twitter
Your Choice Catering Almere Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Musicalstraat 59
1323 VP Almere
tel. 036 - 7441319

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Almere - Bedrijfsfeesten

Bestaat uw bedrijf vijf jaar? Viert uw school haar 50-jarig jubileum? Gaat uw bedrijf verhuizen naar een ander pand of opent u de volgende vestiging? Your Choice Catering Almere kan ieder bedrijfsfeest voor u organiseren, cateren en tot in de puntjes voor u regelen. Of het nu gaat om een groots festijn met een paar duizend mensen, of om een teamdag met uw naaste medewerkers: Your Choice Catering Almere maakt van ieder bedrijfsfeest een gedenkwaardige gebeurtenis!

Perfect verzorgd

Your Choice Catering Almere regelt voor uw bedrijfsfeest een zomerse barbecue, een dansfeest, een receptie, wat u maar wilt. Ons team bestaat uit geschoolde vakmensen die perfectie nastreven in alles. Ze verzorgen niet alleen heerlijk eten en drinken, maar kunnen ook alle andere faciliteiten regelen als u dat wenst. Your Choice Catering Almere staat garant voor maatwerk. Wilt u alleen een volledig verzorgd buffet? Dat is prima! Wilt u daarnaast ook dat wij de muziek en de styling van uw feest op ons nemen? Ook dat is prima! Your Choice Catering Almere heeft al ruim twintig jaar ervaring in het opzetten van bedrijfsfeesten. In overleg met u maken we ook van uw bedrijfsevent een doorslaand succes!

Bedrijfsfeest plus

Your Choice Catering Almere gaat graag een stapje verder dan alleen het bieden van standaardoplossingen. Flexibiliteit en maatwerk staat bij ons op nummer een in onze dienstverlening. Bedrijfsfeesten plus of bedrijfsfeesten 2.0, zou je de events kunnen noemen die wij organiseren. Your Choice Catering Almere zet een tandje bij als dat moet, zowel wat betreft onze catering arrangementen als wat betreft de aankleding. De meest populaire arrangementen voor bedrijfsfeesten zijn nog steeds onze uitgebreide buffetten. Kijk rustig elders op onze site voor de diverse mogelijkheden. Wilt u eens iets anders proberen? Denk dan eens aan een walking dinner of een barbecue in tropische sferen. Wat u ook kiest, Your Choice Catering Almere laat niets aan het toeval over. Wij communiceren helder en duidelijke met u over wat uw wensen precies zijn en handelen daar vervolgens naar. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat zaken niet geregeld zijn. Wij Your Choice Catering Almere is afspraak namelijk nog steeds afspraak!

Barbecue of walking dinner

Your Choice Catering Almere heeft een aantal barbecue pakketten voor u samengesteld die ideaal zijn voor een bedrijfsfeest. Het mooie van onze barbecues is dat u het hele jaar van deze service kunt genieten bij ons! En wilt u een ander barbecue arrangement dan wij bieden? Dat is geen enkel probleem. U bepaalt op basis van uw gasten en uw budget welk barbecuepakket wij voor u bereiden. Een bedrijfsfeest is overigens ook een perfecte gelegenheid om uw gasten een walking dinner aan te bieden. Your Choice Catering Almere serveert tijdens een walking dinner heerlijke gerechtjes terwijl u en uw gasten zich gewoon door het gezelschap kunnen bewegen. Ook een walking dinner kan geheel aangepast worden aan uw wensen voor wat betreft omvang en kosten. Kijk elders op onze site voor meer informatie over het walking dinner.

Ontvangst en afsluiting

Your Choice Catering Almere denkt met u mee. Dat geldt ook voor de ontvangst en de afsluiting van uw bedrijfsfeest. Uw gasten horen gastvrij ontvangen te worden en dat betekent dat Your Choice Catering Almere klaarstaat met een glaasje prosecco of een ander welkomstdrankje. Wilt u bovendien dat uw bedrijfsfeest een extra feestelijk tintje krijgt? Dan rollen we de rode loper uit en laten we een ceremoniemeester de gasten introduceren. Het einde van uw bedrijfsfeest kan Your Choice Catering Almere ook voor u regelen. Tegen de tijd dat het bedrijfsfeest afgelopen is, bestaat de mogelijkheid om officieel afscheid te nemen van uw gasten. Dat kan overigens ook op ludieke of humoristische wijze gebeuren!

Meer weten?

Your Choice Catering Almere is de aangewezen partner voor u bij de organisatie van uw bedrijfsfeest. Na afloop zorgen we ook nog dat alles weer spic en span opgeruimd en afgewassen wordt.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden die wij hebben voor uw bedrijfsfeest. Niets is onmogelijk en een oplossing hebben we bij Your Choice Catering Almere altijd!