Facebook    Twitter
Your Choice Catering Almere Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Musicalstraat 59
1323 VP Almere
tel. 036 - 7441319

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Almere - Bedrijfsopening

Een nieuw bedrijf opent u niet elke dag! Veelal is een bedrijfsopening of een verhuizing van uw bedrijf naar een andere locatie aanleiding tot feest en dan is Your Choice Catering Almere de geschikte partner voor u. Een bedrijfsopening is geen kleinigheid. U wilt uw eigen mensen en uw relaties daar uiteraard bij betrekken. Your Choice Catering Almere kan u helpen met raad en daad zodat uw bedrijfsopening, verhuizing of herstart nog lang in ieders geheugen gegrift zal zijn!

Open uw bedrijf in stijl

Met Your Choice catering Almere opent u uw bedrijf in stijl. Uw stijl, welteverstaan! Wat wij u daarin bieden is maatwerk op alle fronten. Afhankelijk van de aard en de omvang van uw bedrijf of instelling, moeten de festiviteiten natuurlijk aansluiten bij uw wensen.
Your Choice Catering Almere bespreekt met u hoe u de bedrijfsopening vorm wilt geven. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Zo vormen wij ons een beeld van wat u op de grote dag wilt laten gebeuren en vooral ook wat u níet wilt laten gebeuren. Heeft u een formeel gedeelte met sprekers en een ontvangst? Of is het een open dag voor iedereen die belangstelling heeft? U zegt het maar, het bedrijfsfeest moet tenslotte uw feestje worden!

Ruime ervaring

Your Choice Catering Almere kan bogen op twintig jaar ervaring in het organiseren en cateren van bedrijven en instellingen in allerlei branches. Onze expertise en ons vakmanschap zetten wij voor de volle 100% in als het gaat om het regelen van uw bedrijfsopening. Wilt u alleen gebruik maken van een van onze culinaire arrangementen of wilt u dat wij alles voor onze rekening nemen? Bij Your Choice Catering Almere is alles mogelijk! Wij bezorgen u de smakelijkste hapjes, buffetten en barbecues, maar u kunt ook bij ons terecht als u een clown nodig heeft voor de kleintjes en een live band voor de grote gasten.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Bedrijfsopening in folklorestijl

Een traditie als de 'hoogste punt viering' vinden we bij Your Choice Catering Alkmaar iets om te koesteren! De 'hoogste punt viering' is een moment dat u graag wilt vieren als 'hoogtepunt' in aanloop naar uw bedrijfsopening of als bedrijfsopening op zich. Onze mensen maken van uw 'hoogste puntviering' een belevenis waar jong en oud van geniet. Is uw hoogste punt viering ergens in de winter? Trakteer uw medewerkers en andere genodigden dan op snert, pannenkoeken en stamppot! Misschien wilt u in het voorjaar juist een speciaal Hollands arrangement, zoals haring happen? Your Choice Catering Almere is creatief, flexibel en vindingrijk, maar als u zelf een originele suggestie heeft, zullen we die enthousiast ten uitvoer brengen. Voor ons is niet gauw iets te dol!

Vraagt u zich af wat wij voor uw bedrijfsopening, herstart of uw hoogste punt viering kunnen betekenen? Bel of mail voor een offerte en/of advies op maat gratis
0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in.