Facebook    Twitter
Your Choice Catering Almere Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Musicalstraat 59
1323 VP Almere
tel. 036 - 7441319

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Almere - Bedrijfscatering

Binnen de catering en party service is het verzorgen van catering voor bedrijven een geval apart. Your Choice Catering Almere heeft het onderdeel bedrijfscatering als geen ander onder de knie. Wij kunnen iedereen in uw onderneming of instelling geheel voorzien van een dagelijkse lunch of diner, zowel incidenteel al structureel. Van een eenvoudige broodlunch tot een volledige warme maaltijd, bij Your Choice Catering Almere kan het allemaal!

Piekmomenten

Heeft u binnen uw bedrijf weleens piekmomenten waarop er harder en langer gewerkt wordt dan normaal? Dan kan Your Choice Catering Almere uw medewerkers op hun werkplek laten genieten van een broodje, soep, een verse salade of een volledige warme maaltijd. Heeft u af en toe bezoekers die van ver komen en wilt u een vergader- of werklunch organiseren? Dat heeft Your Choice Catering Almere snel en professioneel geregeld. Maar ook als u binnen uw organisatie een structurele oplossing voor uw kantine of restaurant nodig heeft, is Your Choice Catering Almere in staat om dat voor u te verzorgen. Vraagt u zich af wat we voor uw bedrijfscatering kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Maatwerk in bedrijfscatering

Your Choice Catering Almere levert altijd maatwerk, dus ook voor uw bedrijfscatering vraagstuk. Onze mensen zijn creatief, servicegericht en zij nemen geen genoegen met halve maatregelen. Your Choice Catering Almere past uw bedrijfsrestaurant aan uw wensen aan. Bovendien kunt u ook op ons rekenen als u niet elke dag, maar zo af en toe een lunch of een diner nodig heeft. Service, heerlijke eten en drinken en maatwerk in bedrijfscatering, dat is Your Choice Catering Almere.

Productiever door gezonde voeding

Werknemers zijn productiever en creatiever als ze de beschikking hebben over een prettige bedrijfskantine en gezonde voeding. Your Choice Catering Almere draagt ertoe bij dat mensen zich lekkerder in hun vel voelen door een gezonde en verse lunch aan te bieden. In alle rust pauzeren, al is het maar 20 minuten, en genieten van een evenwichtig menu levert meer energie en meer werklust op. Your Choice Catering Almere kan daarvoor zorgen, ongeacht of u 30 of 3000 mensen in uw personeelsbestand heeft.

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen:

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contract levering)

  • diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder brie)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en jus d'orange
  • serviesgoed

Your Choice Catering Almere kan in dit aanbod uiteraard variëren. De prijzen en de samenstelling bepalen we in overleg met u. Een en ander is afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en/of het aantal dagen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen of opmerkingen. We staan u graag met een vrijblijvend advies terzijde!