Facebook    Twitter
Your Choice Catering Almere Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Musicalstraat 59
1323 VP Almere
tel. 036 - 7441319

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Almere - Materialen

Wij zijn geen verhuurbedrijf voor party & cateringmaterialen, maar Your Choice Catering Almere biedt wel materialen aan als deel van uw catering opdracht. Laat u uw feest of event door Your Choice Catering Almere? Dan kunt u desgewenst allerlei materialen, attributen en toebehoren bij ons huren. Naast de spullen die u kosteloos bij diverse cateringconcepten van ons krijgt!

Materialen als extra dienst

Your Choice Catering Almere zorgt voor alles: de catering, de drank, de decoraties en bovendien de benodigde materialen. We leveren graag een totaalconcept, zodat u nergens omkijken naar heeft. Voor ons team is het daarbij niet belangrijk of u alleen een paar statafels met tafelrokken nodig heeft of een complete cocktailbar: wij maken uw feest af op de manier waarop u dat graag wilt!
Your Choice Catering Almere levert bij de cateringconcepten sowieso alle bijkomende zaken, zoals servies en bestek, gratis.

Styling, ambiance en aankleding

Your Choice Catering Almere is thuis in iedere feestlocatie. We ontfermen ons niet alleen over het eten en de drank, maar hebben ook gevoel voor alle details daar omheen. Iedere feestlocatie richten we in stijl in. Bloemen, guirlandes, ballonnen, tafelrokken en verlichting zijn voor ons team een groot punt van aandacht bij elke cateringopdracht. Wilt u van ons extra materialen huren? Heeft u behoefte aan ambiance en wilt u die door ons laten creëren? Your Choice Catering Almere maakt van iedere locatie een gepaste feestlocatie.

Your Choice Catering materialen

Your Choice Catering Almere luistert goed naar u, onze klant. Uw ideeën maken wij tot realiteit. Een feest waar u en uw gasten nog lang met veel plezier op terugkijken, dat is waar Your Choice Catering Almere garant voor staat. Wilt u graag een compleet middeleeuws feest in riddersferen? Of heeft u uw zinnen gezet op een skihut feest? Wat u ook wilt, ieder thema is mogelijk. Onze diensten zijn zo uitgebreid dat we u graag een individueel aanbod op maat doen. Neem vandaag nog contact op met ons, zodat u precies weet wat wij voor u op het gebied van materialen en ambiance voor u kunnen betekenen.

Your Choice Catering Almere is kan u alle logistieke en organisatorische zaken uit handen nemen. De contacten die wij door de jaren heen hebben opgebouwd met de grootste en beste leveranciers van Nederland verzekeren u van de best mogelijke prijzen voor al onze diensten.

Voor een impressie van wat er mogelijk is, klikt u op onderstaande link voor de volledige lijst met (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)