Facebook    Twitter
Your Choice Catering Almere Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Musicalstraat 59
1323 VP Almere
tel. 036 - 7441319

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Almere - Bruiloften

Als je trouwt wil je dat op jouw manier doen. In stilte of met een spetterend feest, precies zoals dat bij jullie past. Your Choice Catering Almere zorgt ervoor dat jullie huwelijksdag er een wordt die de boeken ingaat als onvergetelijk. Ons team staat garant voor een bijzondere dag waar jullie en jullie gasten nog lang met liefde op terugkijken. Your Choice Catering Almere zorgt voor alle dingen waar je zelf geen tijd voor hebt. Zo kunnen jullie je bezighouden met de écht belangrijke zaken: elkaar!

Culinaire opties

Your Choice Catering Almere heeft een keukenbrigade waarvoor geldt dat niets onmogelijk is. Willen jullie een lunch met de naaste familie? Of liever een diner na afloop van de receptie? Hebben jullie je zinnen gezet op een trouwdag in de buitenlucht met een zalige barbecue? Your Choice Catering Almere kan jullie op culinair gebied op jullie bruiloft voorzien van zo ongeveer alles wat jullie willen. Kijk rustig op onze site rond en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Onze buffet- en barbecue arrangementen zijn overigens niet meer dan voorbeelden; we kunnen ieder cateringconcept volledig aanpassen aan jullie wensen. Bel vandaag nog als je vragen hebt!

Trouwen in jouw stijl

Your Choice Catering Almere heeft meer dan twintig jaar ervaring met het organiseren en cateren van bruiloften. En toch is een huwelijk ook voor ons elke keer weer een unieke gebeurtenis. Je stapt de toekomst tegemoet met degene van wie je houdt en dat doe je om iedereen te laten zien dat je voor elkaar kiest. Your Choice Catering Almere begrijpt als geen ander dat een zo persoonlijke keuze gevierd moet worden op de manier zoals jullie dat willen. Wij luisteren dus heel goed naar wat jullie willen en naar wat jullie absoluut niet willen. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk. Your Choice Catering Almere maakt een draaiboek waar alle onderdelen in staan, ongeacht hoe klein of hoe groot jullie trouwerij uiteindelijk wordt. En als onze afspraken gemaakt zijn, dan houden we ons daar strak aan!

Succes verzekerd

Your Choice Catering Almere heeft een goede naam te verliezen als het op huwelijksfeesten aankomt. En die goede naam zetten we liever niet op het spel! Onze mensen zijn vakkundig en bedreven in alle aspecten van het cateringvak, maar ze zetten hun persoonlijke betrokkenheid nooit overboord. Zij zorgen ervoor dat jullie gedurende de grote dag om niets hoeven te bekommeren. Your Choice Catering Almere dat is eten, drinken, entertainment, styling en nog veel meer. Zeg jij 'ja' tegen ons? Dan krijgen jullie van ons voorafgaand aan jullie bruiloft alvast een proefdiner van ons aangeboden. Samen met jullie getuigen en jullie (schoon-)ouders. Zo begint elk huwelijk toch goed, of niet?

De locatie

Your Choice Catering Almere heeft de afgelopen twee decennia veel contacten opgedaan en dat heeft geresulteerd in een uitgebreide lijst met trouwlocaties. De meest bijzondere trouwlocaties verspreid over heel Nederland kom je bij ons tegen. De bekende plekken zoals grote kastelen en landgoederen hebben wij voor jullie in ons aanbod, maar als je een speciale, misschien iets intiemere locatie wilt, kunnen we ook daarvoor zorgen.
Uiteraard kunnen we hier niet alle trouwlocaties uit ons aanbod presenteren. Wil jij een trouwlocatie die er niet bij staat? Vraag ons ernaar en we kunnen het zeker voor je in orde maken.

Your Choice Catering Almere staat open voor al je vragen, opmerkingen en verzoeken. Onze eerlijke adviezen en scherpe offertes zijn geheel vrijblijvend. Bel of mail dus vandaag nog; wij zitten voor je klaar!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.