Facebook    Twitter
Your Choice Catering Almere Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Musicalstraat 59
1323 VP Almere
tel. 036 - 7441319

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Almere - Entertainment

Het maakt niet uit welk feest, event of welke gebeurtenis u te vieren heeft, er hoort altijd wel een of andere vorm van entertainment bij. Ook daarbij is Your Choice Catering Almere u graag van dienst!. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de inwendige mens, maar ook voor het amusement, de muziek, de aankleding en allerlei andere facilitaire zaken. Een cabaretduo voor uw teamdag, een goochelact voor de kids, een live band of een DJ? Your Choice catering Almere organiseert, regelt en denkt mee. Zo wordt ieder feest tot een belevenis voor jong en oud!

Toveren

Your Choice Catering Almere kan niet toveren, maar het heeft er verdraaid veel van weg. We beschikken over een team van topmedewerkers waar we zuinig op zijn; hun flexibiliteit en servicegerichtheid kent namelijk nauwelijks grenzen. Your Choice Catering Almere organiseert net zo gemakkelijk een activiteit voor uw medewerkers tijdens een personeelsdag als een muzikale act voor uw bruiloft. Het is voor Your Choice Catering Almere een uitdaging om iedere keer weer dat entertainment te regelen dat past bij de feestelijkheden. Heeft u een feestlocatie die wat extra ambiance kan gebruiken? Daar kan Your Choice Catering Almere voor zorgen. We zouden zelfs van uw feestzaal een echte skihut kunnen maken met alles erop en eraan. Heeft u zelf ideeën of vragen? Bel ons dan vandaag nog en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Muzikale omlijsting

Muziek is iets zeer persoonlijks. Een DJ voor een dancefeest is een heel ander verhaal als een strijkerskwartet bij de opening van uw galerie. Your Choice Catering Almere is van alle markten thuis. Wij boeken voor u iedere vorm van muziek die u wenst: van populair tot klassiek en alles wat daar tussenin zit. Wij kennen het zinnetje "Dat kan niet", helemaal niet! Tenzij u Beyoncé wilt, natuurlijk. Maar de look-a-like vinden we vast wel voor u!

Persoonlijke aandacht

Your Choice Catering Almere stelt prijs op persoonlijke aandacht en zorgvuldige communicatie. Uw wensen ten aanzien van het entertainment en het muzikale amusement staan voor ons centraal. Een aanbod dat past bij de aard van uw feest of event komt in onderling overleg met u tot stand. Your Choice Catering Almere elk jubileum, iedere babyborrel, elke personeelsdag het geschikte entertainment. Wij houden rekening met ieder aspect, ook met uw budget.
Professionaliteit, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid staat bij Your Choice Catering Almere hoog in het vaandel. Als wij u een onvergetelijk feest beloven, houden wij ons aan die belofte!

Your Choice Catering Almere heeft over de afgelopen twee decennia veel contacten en veel ervaring opgedaan met het verzorgen van entertainment. Vandaar dat wij niet ons hele aanbod op onze site kunnen vermelden. We nodigen u daarom graag uit om ons - geheel vrijblijvend - te contacteren als u vragen of verzoeken heeft. U krijgt zonder verdere verplichtingen van ons een eerlijk advies en doen u een aanbod dat precies past bij uw wensen.

Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.